Dom bez kemikalija & Instant Pot

🐾 ANIMAL SCENTS LINIJA🐾

🐾 ANIMAL SCENTS LINIJA🐾

Naša najnovija linija proizvoda osmišljena je za naše ljubimce kako biste i njihovo zdravlje mogli podržati na sasvim prirodan način!
Linija se sastoji od pet unaprijed razrijeđenih eteričnih ulja za koja se preporuča daljnje razrijeđivanje ovisno o vrsti i veličini životinje.
Ulja su namjenjena za topikalnu primjenu.
Poželjno je aplicirati samo 1-2 kapi na preporučena područja pritom uvijek izbjegavajući blizinu sluznice i očiju.
Za velike životinje nije potrebno daljnje razrijeđivanje, za one srednje veličine preporučeni omjer je 3:1, a za male životinje 4:1.

PURICLEAN

Počastite svog ljubimca ovom kombinacijom Pačulija, Lavande, Vrijeska, Palo Santa i Citronelle nježno utrljavajući blend koji ste prethodno rastljali u dlanovima po leđima, trbuhu, šapama i ušima. Pazite da im ne dotaknete oči. Ljubimac će još više uiživati u svojoj rutini njege, a vi ćete uživati u svježem mirisu ovog blenda čak i ako ste cijeli dan proveli u prirodi. Ulje je razrijeđeno, no pratite dodatne upute ovisno veličini životinje. Ne sadrži umjetna bojila, parfeme ni sintetske mirise.

INNER BALANCE

Ovu sinergiju mogli bismo usporediti s našim Digizeom. Sadrži ulje kima, đumbira, anisa i spearminta a njima baš kao i nama ponekad treba podrška kada je probavni sustav u pitanju. Ugodnu aroma i blagotvorno djelovanje ove mješavine niti jedan ljubimac neće odbiti. Ne sadrži umjetna bojila, parfeme ni sintetske mirise.

PET CARE

Ova mješavina sadrži neka od naših najdragocjenijih ulja poput Tamjana, Royal Hawaiian Sandalovine, Lavande, Mandarine i Njemačke kamilice što znači da je ovo mješavina koju ćemo krasti našem ljubimcu! Protrljajte 1-2 dvije kapi među dlanove i primijenite na područje trbuha. Osim što ljubimci posebno uživaju u maženju ovog područja, ulja prizivaju ugodnu i mirnu atmosferu što znači da je zapravo ritual u kojem ćete i vi uživato uživati. Ne sadrži umjetna bojila, parfeme ni sintetske mirise.

PET RENEW

Ova mješavina Geranija, Lavande, Tamjana i Miloduha pružiti će izvrsnu njegu hidratizirajući kožu ljubimca i činiti će mu dlaku sjajnom.
Možete dodati nekoliko kapi ove mješavine za vrijeme kupke ili na češal za vrijeme uređivanjaj. Ulje je razrijeđeno, no pratite dodatne upute ovisno veličini životinje. Ne sadrži umjetna bojila, parfeme ni sintetske mirise.

PET FRESH

Odličan izbor za njegu dlake vašeg ljubimca. Kombinacija Pačulija, Origana, Smirne i Dorado Azula pružiti će prekrasan pikantan i svjež miris dlaci te doprinjeti njegovanom izgledu i mekoći. Ulje je razrijeđeno, no pratite dodatne upute ovisno veličini životinje. Ne sadrži umjetna bojila, parfeme ni sintetske mirise.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *