Dobro došli u svijet Instant Pota

YOUNG LIVING Masažna ulja

YOUNG LIVING  Masažna ulja

Ja jako volim masaže i svaki dan bi išla na masažu da mogu.
Opuštaju me, umiruju, oslobađaju napetosti, koža mi je posebno lijepa i nježna nakon njih i osjećam se opušteno i poletno.

V-6
Prvo masažno ulje koje sam probala je V-6 ulje, to je u biti bazno ulje koje se može koristiti kao nosač eteričnih ulja i volim ga jer s njime mogu napraviti masažno ulje po svom ukusu.
Brzo se upija i super djeluje na moju kožu, a najbolja stvar kod ovog baznog ulja je što ne čepi pore i ne ostavlja masne tragove na odjeći.

Dugo sam mislila da mi gotova masažna ulja ne trebaju, ali prevarila sam se. Toliko su dobra da ih imam skoro sva.

Cel-Lite
masažno ulje sam prvi put probala na proljeće kad sam odlučila poraditi malo na svom celulitu koji je nakon trudnoće baš jako vidljiv. Napravljeno je s eteričnim uljem grejpa i borovice zbog njihovog djelovanja na zatezanje, detoksikaciju i pročišćavanje kože. Koristi se na područjima koja želimo zategnuti i popraviti tonus. Magično ulje!

Ortho Ease
fenomenalno umiruje i zagrijava napetosti u tijelu čime pomaže kod opuštanja od dnevnih fizičkih aktivnosti i ostavlja ugodan, svjež i opuštajući osjećaj.

Relaxation
potiče opuštanje i revitalizaciju tijela i uma. Kad se ovo masažno ulje kombinira s određenim eteričnim uljima, sama masaža može imati terapeutski snažan učinak na zdravlje. Redovita masaža ovim uljem smanjuje utjecaj stresa na naš organizam, što dovodi do ravnoteže u umu i tijelu.

Sensation
ostavlja kožu nježnom, svileno glatkom i mladolikom, a aroma ovog ulja potiče romantičnu atmosferu

Dragon time
je kreiran kao ulje za opuštanje tijekom onih dana u mjesecu. Može se koristiti za masažu ili možete staviti 10-20ml ulja u kadu i opustiti se u toploj, opuštajućoj kupki.

Ortho Sport
je namijenjen profesionalnim i amaterskim sportašima, rekreativcima i svakome tko se bavi nekim oblikom vježbe. Koristi se neposredno prije ili poslije vježbe kako bi se ublažio utjecaj prekomjerne aktivnosti.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *