Predstavljanje: Instant Pot Duo Evo Plus 10-u-1

Predstavljanje: Instant Pot Duo Evo Plus 10-u-1

Sa više od 20 poboljšanja EVO model najbrži je u klasi, najjednostavniji za upotrebu za nove korisnike i najprilagodljiviji za iskusne vlasnike

  • 48 podesive postavke kuhanja
  • Dodatna opcija i pečenja
  • dolazi u dvije veličine (5,6 i 7,5 litara)

Duo Evo Plus donosi mnoge novosti u Instant Pot svijetu. Lonac sada ima protuklizne ručke za držanje koje znatno olakšavaju podizanje vrućeg lonca iz baze, a zbog novog ravnog dna je prikladan i za sve vrste štednjaka.
Lonac stoga više nije siguran za pranje u perilicama.

Duo Evo Plus ima rotirajući gumb za kontrolirano otpuštanje pritiska. Pritisak se sada i brže otpušta uz QuickCooltehnologiju koja također omogućuje da se smanji para koja postojanije isparava te tako ne uništava strop ili elemente.

Iako se može činiti na prvu da Evo Plus ima manje mogućnosti kuhanja, zapravo ima puno više. Duo Evo Plus kombinira nešto manji broj pametnih programe sa dodatnim mogućnostima prilagodbe 48 postavki koje ukupno daju potpuno novu razinu kuhanja.

Duo Evo Plus ima isto pozadinsko osvjetljenje kao i Duo Plus ali cijela kontrolna ploča dizajnirana je potpuno drugačije sa promjenjivim kotačem kojim se bira jedan od 48 postavki skupa sa definiranim programom. Ne zaboravite pokrenuti proces nakon završetka postavljanja jer u prethodnim modelima proces je automatski krenuo nekoliko sekundi nakon pritiska na tipku programa.

Duo Evo Plus dolazi također i sa parnim nosačem s ručkama te rezervnim brtvenim prstenom. Silikon ima tendenciju upijanja mirisa iz onoga što kuhate, posebno češnjaka i luka, pa će miješanje okusa između vaših slatkih i slanih jela biti onemogućeno lakim mijenjanjem brtvi.

Poklopac možete postaviti na ručkice, pa ne trebate dodatno mjesto u kuhinji
Unutarnja posuda Instant Pota Duo Evo Plus ima ručke za lakše vađenje
Poklopac Instant Pota Duo Evo Plus sa novom tehnologijom otpuštanja pritiskaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *