Dom bez kemikalija & Instant Pot

UPOZNAJ: Ylang Ylang

UPOZNAJ: Ylang Ylang

Ylang Ylang potječe iz Indonezije, gdje se njegovo cvijeće posipa po krevetu mladih bračnih parova, te Filipina, gdje se koristi za ogrlice od cvijeća tijekom religioznih obreda. Miris mu je iznimno sladak, cvjetan i egzotičan. Samo njegov naziv, “cvijet svih cvjetova” je romantičan pa ne čudi da ga se često zove “ulje ljubavi”!

Ylang Ylang je jedno od ulja koje se nalazi u nekim od naših najdražih Young Living blendova: Joy, Sacred Mountain, Sara, Dream Catcher, Inner Child, Release, White Angelica i Peace and Calming.

🌹 Ylang Ylang je vrlo umirujuće i opuštajuće ulje. Može vam pomoći u oslobađanju negativnih emocija poput ljutnje, bijesa, posesivnosti ili niskog samopoštovanja. Ali isto tako može pomoći u njegovanju pozitivnih emocija kao što su samopouzdanje, ljubav prema sebi, duhovna svijest i unutarnji mir.

🌹 Ostala podrška može uključivati smanjenje strašnih i zabrinjavajućih misli, povećanje usredotočenosti misli te podizanje raspoloženja kada vam treba emocionalna podrška. Ulje Ylang Ylang također ublažava menstrualne tegobe i probavne smetnje.

Načini na koji ga ja koristim kako bi si pomogla u gore navedenim situacijama je taj da si u dlan stavim malo baznog ulja i kap dvije Ylang Ylanga, umasiram na prsa i stražnju stranu vrata ili područje trbuha, i čekam par minuta da počne djelovati. I to je to. Upali svaki put. Također imam i svoj DIY parfem čiji je Ylang Ylang glavni sastav.

🌹 Ylang Ylang podržava zdrav libido, pojačava samopouzdanje, povećava senzualnost, opuštenost i nadahnjuje osjećaj romantike.

Evo dvije “date night” DIY kombinacije:

– Za difuzor: 2 kapi Ylang Ylang ulja + 1 kap ulja cimeta + 1 kap ulja naranče
– Za masažu: 5 kapi Ylang Ylang ulja, 3 kapi ulja čempresa, 3 kapi ulja naranče i velika žlica tzv. ulja nosača (možete koristiti tekuće kokosovo ulje ili bademovo ulje koje je hranjivo za kožu).

Još neke difuzor kombinacije :
⚘ Ylang Ylang + valor
⚘ Ylang Ylang + spearmint
⚘ Ylang Ylang + naranča
⚘ Ylang Ylang + stress away + grejp
⚘ Ylang Ylang + NLBS
⚘ Ylang Ylang + cedar

🌹 Ylang Ylang je ulje koje ćete osim u difuzoru koristiti i na koži. Savršen je za kožu, meni je često sastavni dio seruma za lice gdje ga mješam sa V6 uljem i drugim eteričnim uljima. Osim što je odličan za kožu, odličan je i za kosu. Možete ga umasirati u vlasište kako biste povećali izgled zdrave i sjajne kose, a potiče i njezin rast.

Za sve koji su na Essential Rewards programu – ovaj mjesec je u promosima!!!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *