Dom bez kemikalija & Instant Pot

Young Living BLOOM linija za blistavu kožu

Young Living BLOOM linija za blistavu kožu

Young Living BLOOM linija kreirana je za kožu neujednačenog tena koja je izgubila svoju prirodnu radijantnost. Vraća prirodan sjaj i pH ravnotežu kožu.

SheerluméTM koji se nalazi u Bloom Brighten sustavu zaslužan je za posvjetljivanje. Formuliran je na prirodnoj bazi, ujednačava ten i vraća prirodan sjaj. Pod posvjetljivanje, ne mislim da će vam izblijediti kožu lica, nego na brisanje nepravilnosti i ujednačavanje tena.

SheerluméTM sadrži bogata i skupocjena eterična ulja: vetiver, jasmin, ulje sjemenki mrkve, plavi čempres, davanu, metvicu, geranij, tamjan klinčić i kraljevsku havajsku sandalovinu.

BLOOM Brightening cleanser (gel za umivanje lica)

Bloom Brightening cleanser od prirodnih derivata ostavlja kožu blistavom, nježnom i svježom. Obogaćen je ekstraktom cvijeta plumeria (frankopanka), natrijevim  hijaluronatom i biljnim uljem sjemenki pracaxi zbog čega istovremeno učinkovito čisti i hidratizira kožu lica.

BLOOM Brightening losion

Bloom Brightening losion sa Sheerlume kompleksom i infuzijom ulja pili oraha, ekstraktom korijena đumbira, derovata alge Palmaria palmata, natrijevog karbonata dobivenog iz crvenih algi i Sherrlume Brightening kompleksa.
Losion potiče hidrataciju i zadržavanje vlage u koži, a antioksidansi štite kožu od vanjskih utjecaja.

BLOOM Brightening losion

Bloom Brightening esencija je idealna za umornu i beživotnu kožu. Sjajna esencija teksture gela potiče infuziju hidratacije duboko u kožu, popravljajući njen izgled i teksturu. Formulacija obnavlja pH balans na površini kože zbog čega pruža podršku prirodnoj zaštitnoj barijeri, smanjuje izgled pora i ostavlja kožu svježom i radijantnom. Esencija je obogaćena ekstraktom Madoninog ljiljana, jabuke klorele i Sheerlume kompleksa.

KONTAKTIRAJ ME:
Facebook: https://www.facebook.com/astra.potockihocevar
FB group: https://www.facebook.com/groups/574025596781677
Instagram: https://www.instagram.com/astra.potocki/Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *