Dom bez kemikalija & Instant Pot

Young Living program vjernosti (Essential Rewards)

Young Living program vjernosti (Essential Rewards)

Što je program vjernosti (Essential Rewards)?

Essential Rewards je program koji mi pomaže da preusmjerim svoj novac za ekološke proizvode koji mi dođu na kućnu adresu, umjesto da kao dosad kupujem u dućanima i drogerijama i potrošim i više od „obavezne“ mjesečne narudžbe.


ER je fenomenalan jer mi na poseban način omogućuje nešto što je svima važno, a to je što brži prelazak na sigurne, prirodne proizvode.

Postoji nekoliko benefita ukoliko ste u ER programu:

_____________________
𝟭. 𝗡𝗮𝗴𝗿𝗮𝗱𝗻𝗶 𝗯𝗼𝗱𝗼𝘃𝗶*
– u prva tri mjeseca članstva, vraća vam se 10% od naručenih PV bodova
– od 4. – 24. mjeseca članstva, vraća vam se 20% od naručenih PV bodova
– od 25. mjeseca članstva, vam se 25% od naručenih PV bodova.

*npr:
– u svojoj 1.mjesečnoj narudžbi, koja je vrijedna 200 PV bodova, dobijete 20 bodova.
– u svojoj 5. mjesečnoj narudžbi, koja vrijedi 200 PV bodova, dobijete 40 bodova.

Sve te bodove skupljate i zamijenite, kada želite, za besplatni proizvod/e.

_______________
𝟮. 𝗝𝗲𝗳𝘁𝗶𝗻𝗶𝗷𝗮 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗮𝗿𝗶𝗻𝗮
Svi članovi ER-a imaju povoljniju poštarinu.

_______________
𝟯. 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼 𝗽𝗿𝗼𝗶𝘇𝘃𝗼𝗱𝗶
Uz svaku svoju mjesečnu narudžbu možete dobiti besplatne proizvode. Broj proizvoda koje dobivate na poklon ovisi o vrijednosti vaše narudžbe u PV bodovima.

– ukoliko vaša narudžba iznosi:

> 𝟭𝟮𝟬 𝗣𝗩 𝗯𝗼𝗱𝗼𝘃𝗮 =
dobivate 1 besplatni proizvod

> 𝟭𝟵𝟬 𝗣𝗩 𝗯𝗼𝗱𝗼𝘃𝗮 =
dobivate 3 besplatna proizvoda

> 𝟮𝟱𝟬 𝗣𝗩 𝗯𝗼𝗱𝗼𝘃𝗮 =
dobivate 5 besplatnih proizvoda

> 𝟯𝟱𝟬 𝗣𝗩 𝗯𝗼𝗱𝗼𝘃𝗮 =
dobivate i do 7 besplatnih proizvoda

Promo proizvodi dolaze u paketu, zajedno s vašom mjesečnom narudžbom, a svakog prvog u mjesecu možete saznati i o kojim točno proizvodima je riječ. Ja ih objavljujem upravo ovdje 🙂

_____________
𝟰. 𝗣𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻 𝘇𝗮 𝘇𝗻𝗮𝗸 𝘃𝗷𝗲𝗿𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗶 𝘂𝘀𝘁𝗿𝗮𝗷𝗻𝗼𝘀𝘁
Kako bi nam Young Living pokazao da cijeni našu namjeru da učinimo svoj dom sigurnim mjestom te kako bi nam u tom procesu olakšao i nagradio nas za vjernost, šalju nam dodatne poklone.

Nakon 3, 6, 9 i 12* mjeseci vjernost ER-u, dobivamo (neovisno o visinama naših mjesečnih narudžbi) jedno ulje na poklon.

*npr: nakon 12 mjeseci članstva, dobijete skupocjenu mješavinu eteričnih ulja “Loyality”, koja nije dostupna na webu, već ju YL šalje isključivo nama, koji ustrajemo u naumu da živimo zdravije i sretnije! ❤️

_____________
𝟱. 𝗦𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻 𝗱𝗼𝗺
Mislim da je najveći i najdragocjeniji benefit Essential Rewards upravo rezultat kojeg postižemo, a to je siguran dom!

Zašto?
Svima nama je u fokusu očuvanje zdravlja. Ma koliko god mislili da smo zdravi, brzi tempo života, velik broj stresnih situacija i nemogućnost da se uvijek kvalitetno hranimo, zasigurno narušavaju naše zdravlje. Ovo je fantastičan način da bar u jednom malom dijelu dana, kada smo u svom domu, na moćan i učinkovit način djelujemo na njegovo očuvanje.


U Essential Rewards se možete učlaniti i izaći kad god želite.
Besplatan je.
Ne morate biti dio programa kako bi kupili svoj Premium Starter Kit.


Kako bi bili ER član, morate imati mjesečnu narudžbu od minimalno 50 PV.
PV su bodovi koje ima svaki proizvod.
(PV = product value. 1 PV je oko 1,3 €).
Svaki mjesec si odabirete datum kada želite da se vaša narudžba procesuira, a on se može mijenjati u svakom trenutku.


PROMOSI ZA SVIBANJ🌿

Ovaj mjesec sve je u znaku podizanja raspoloženja, njege kože i kose, a ovi promosi su među našim najpopularnijim i najprodavanijim proizvodima!

Evo što se ovaj mjesec može potpuno besplatno naći u vašoj košarici:

☀️ Orange + 5ml: eterično ulje naranče s bijelom etiketom (naša plus linija je od strane američke FDA odobrena za oralnu konzumaciju) zapravo je obično ulje naranče i jedno je od najsvestranijih eteričnih ulja! U difuzoru je izvrsno za podizanje raspoloženja i podršku snu, može se koristiti uz bebe i djecu, a odlično je i u njezi kože. Dodajte par kapi u svoj diy piling za tijelo ili ulje za masažu!

☀️ Cypress 15ml: eterično ulje čempresa jedno je od naših moćnijih ulja s toliko različitih primjena. Osim što predivno miriše i divan je u difuzoru u svim mogućim kombinacijama, možete ga koristiti i za njegu kose i kože. Dodajte par kapi u svoj šampon ili ulje za kosu za podršku zdravom rastu ili napravite roller za emocionalnu podršku!

☀️ Satin Facial Scrub: jedan od naših omiljenih proizvoda za njegu kože!! Ovaj predivan peeling u sebi ima eterično ulje peperminta zbog čega miriše sviježe i osvježava vašu kožu. Formuliran s komadićima voska jojobe, vitmainima i biljnim ekstraktima, uklanja mrtve stanice kože i ostavlja ju glatkom i nahranjenom. Vjerujte mi, zaljubiti ćete se u ovaj proizvod! Koristite ga 2-3 x tjedno!

☀️ Mineral Sunscreen Lotion SPF50: naša mineralna krema za sunčanje je prošle sezone bila apsolutni hit, a vjerujemo da će i ove.
Luksuzne maslac teksture koja savršeno hidratizira kožu, ostavlja mat finish bez bijelih tragova, testirana od strane dermatologa, sigurna za primjenu na djeci.
Formulirana bez nano čestica i štetnih kemikalija koje se često nalaze u kremama za sunčanje plus jedan je od rijetkih proizvoda u kategoriji koji se označeni sigurnima za koralje i koraljne grebene!

☀️ Mirah Hair Oil: ovo luksuzno ulje za njegu kose će vas ostaviti bez daha! U sebi sadrži ulje argana i vitamin E; koristi se tako da svega par kapi zagrijete među prstima i nanesete na kosu koju zatim trebate pročešljati, ostaviti preko noći i nakon toga ju oprati.
Jako malu količinu možete nanijeti i na vrhove nakon pranja.

☀️ Blue Tansy 5ml: WOW! Znate li da je ovo jedno od naših najdragocijenijih ulja, potpuno plave boje i da jedna bočica košta preko 100 eura?😱 Blue Tansy je poznat kao ulje koje transformira kožu preko noći i idealno je u noćnoj njezi!
Pomiješajte ga s baznim uljem i nanesite na lice!
Možete ga koristiti i kao parfem, odličan je u kombinaciji s cvjetnim uljima poput ruže, jasmina, geranija ili blenda JOY.

KONTAKT
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na [email protected]2 thoughts on “Young Living program vjernosti (Essential Rewards)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *